Käyttöehdot

KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT

1. REKISTERÖINTI / JÄSENYYS

Raisionkuntogolf palveluiden käyttäminen edellyttää rekisteröintiä, jolloin muodostuu jäsenyys. Rekisteröinnin voi suorittaa internetsivullamme, kohdassa rekisteröinti. Rekisteröinnin voi myös suorittaa ensimmäistä ostosta suorittaessa verkkokaupassa. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi liittyminen on maksutonta ja jäsenyyden voi perua pyytämällä sitä asiakaspalvelusta.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin, lähipelialueen ja golf simulaattoreiden käytön ostetun asiakkuuden mukaan. Laiteopastus ja personal trainer-palvelut eivät sisälly hintaan ellei toisin ole mainittu.

Jäsenen tulee ilmoittaa Raisionkuntogolf:lle nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa RaisionKuntogolf:n kuntosaleilla ja tiloissa esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että tiloissa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. RaisionKuntogolf ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla, irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla info@raisionkuntogolf.fi

Irtisanominen astuu voimaan käynnissä olevan asiakkuuden ehtojen mukaan.

2. ASIAKKUUDET

Kaikki asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien kertakortit sekä määräaikaiset sopimukset jotka päättyvät automaattisesti määräajan päätyttyä.

Irtisanominen astuu voimaan voimassa olevan asiakkuuden ehtojen mukaisesti.

Kertakortit

Kertakortit (kertamaksu, 10 x kortti ja 10h simulaattorikortit) ovat määräaikaisia ja voimassa yhden vuoden. Voimassaolo päättyy heti kun kaikki kerrat on käytetty.

Määräaikaiset

Määräaikaiset sopimukset ovat voimassa tuotteeseen määrätyn ajan mukaisesti ja päättyvät tämän kyseisen ajan kuluttua. Irtisanominen kesken määriteltyä aikaa ei ole mahdollista.

Toistaiseksi voimassa olevat

Kaikki jäsenyystuotteemme ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuukausilaskutuksella. Minimijäsenyysaika on 2 kuukautta ja jäsenyydessä on yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika.

3. MAKSUT

Jäsen vastaa siitä, että valitun asiakkuuden mukaiset maksut on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenen maksamisesta. Maksut on hoidettava asiakkuussopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

Raisionkuntogolf on oikeus siirtää maksamattomat maksut perintään perintätoimistolle ja Raisionkuntogolf voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

RaisionKuntogol:lla on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys maksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Raisionkuntogolf:lla on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä / asiakuutta ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin asiakkaan on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus. Muutos astuu voimaan aina seuraavan täyden laskutus kauden päätyttyä.

4. KULKUTUNNISTE JA MOBIILISALIKORTTI

Kulkukoodi sekä mobiilisalikortti on henkilökohtainen. Kulkukoodi tai mobiilisalikortti on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita tiloihin. Kulkukoodin katoamisesta tai päätymisestä toisen tietoon tulee välittömästi ilmoitettava osoitteeseen; info@raisionkuntogolf.fi,
Mikäli kulkukoodia tai mobiilisalikorttia käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään sopimussakko 100eur/käynti ja tämä voi johtaa myös sopimuksen purkamiseen.

Raisionkuntogolf pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja RaisionKuntogolf:lla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät RaisionKuntogolf verkkosivuilta. Mikäli RaisionKuntogolf joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, RaisionKuntogolf ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/ tuotteita.

Liittymällä salin asiakkaaksi hyväksyt sopimusehdot.